Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/7/6/4/tube-architecten.be/httpd.www/frontend/cache/compiled_templates/c787efc920c252a544eb5c20410808ce_projects.tpl.php on line 75 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/7/6/4/tube-architecten.be/httpd.www/frontend/cache/compiled_templates/c787efc920c252a544eb5c20410808ce_projects.tpl.php on line 86 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/7/6/4/tube-architecten.be/httpd.www/frontend/cache/compiled_templates/1c324451d0e9daf0722947fbe29605b3_category_navigation.tpl.php on line 2 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/7/6/4/tube-architecten.be/httpd.www/frontend/cache/compiled_templates/c787efc920c252a544eb5c20410808ce_projects.tpl.php on line 75 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/7/6/4/tube-architecten.be/httpd.www/frontend/cache/compiled_templates/c787efc920c252a544eb5c20410808ce_projects.tpl.php on line 86

Sint-Martens-Latem, interieurontwerp restaurant

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/7/6/4/tube-architecten.be/httpd.www/frontend/cache/compiled_templates/3ef701214e0adf2abb8a4deff0b24258_detail.tpl.php on line 9
Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/7/6/4/tube-architecten.be/httpd.www/frontend/cache/compiled_templates/3ef701214e0adf2abb8a4deff0b24258_detail.tpl.php on line 202

Interieurrenovatie van winkelpand tot restaurant Kronos te Sint-Martens-Latem
www.restaurantkronos.be

 

Situatie:

Een voormalig winkelpand te Sint-Martens-Latem werd omgebouwd tot restaurant.  Het was de uitdrukkelijke wens van de opdrachtgevers om een grote open keuken te hebben voor een goed contact met de klanten.
Om binnen de bestaande structuren een logische circulatie te bieden werd er gekozen van de zij-ingang de hoofdingang te maken. Dit portaal, met accentwand, biedt de zaalmedewerker de kans iedere klant persoonlijk te begroeten. Van hieruit wordt je langs de vestiaire en wijnkast naar de zitplaatsen geleidt. De open keuken wordt door de bar van het publieke deel afgeschermd. Voor kok en medewerker is het aangenaam werken in de open, lichte ruimte.

Actie:

De eetzaal is zo opgevat dat er flexibel kan worden omgesprongen met de indeling. Hiervoor zorgt een lange zitbank met tafeltjes die zowel los als aan elkaar geschakeld kunnen worden geplaatst. Achter de zitbank werd indirecte verlichting geplaatst, pendelarmaturen benadrukken de plaats van de overige tafels. Kamershoge zwarte gordijnen alterneren met witte muren, een accent dat de verticaliteit van de ruimte benadrukt.
Aan de gevel is een groot spandoek met logo van het restaurant voorzien dat het gebouw omkaderd.

Sleutelinterventies:

1/Door toegang via de zijingang te leggen wordt het gebouw in twee gedeeld, de open keuken en de eetzaal.
2/Het grote spandoek en de nieuw gekaleide gevel als aantrekkingsfactor aan de drukke autoweg.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/7/6/4/tube-architecten.be/httpd.www/frontend/cache/compiled_templates/c787efc920c252a544eb5c20410808ce_projects.tpl.php on line 127 Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /customers/7/6/4/tube-architecten.be/httpd.www/frontend/cache/compiled_templates/c787efc920c252a544eb5c20410808ce_projects.tpl.php on line 138
Notice: Undefined variable: _SESSION in /customers/7/6/4/tube-architecten.be/httpd.www/frontend/core/engine/page.php on line 124